Vigor Classic New Taste

Vigor Classic New Taste е носечката водка од брендот Vigor. Таа е чиста водка, а заедно со останатите коктел Vigor водки од групата New Generation, ја создаваат јачината и разновидноста на овој бренд. Vigor Classic New Taste водката е бистра, чиста и со неутрална арома, што се постигнува со филтрирање на најквалитетни суровини и со посебни постапки на омекнување. Vigor Classic New Taste водката се пие чиста, добро разладена, како состојка на многубројни популарни коктели (Vigor sex on the beach, Vigor Caipiroska, Vigor Red, Vigor Blue Lagoon, Vigor Lime), или како продолжен пијалок со џус, кока-кола или тоник…