Blackcurrant Tea

Нектар од Рибизла Создадено од сок од Црна Рибизла Содржи мин. 30% овошје.

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

of which sugar

238.3 kJ/ 56.9 kcal

0.15 g

13.2 g

12.9 g

Fat

Fibre

Sodium

Vitamin C

< 0.1 g

0.095 g

0.003 g

9 mg

 

 

15 % *

*= 15% процент од препорачаната дневна доза (RDA)

One thought on “Blackcurrant Tea

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*