Triple Sec

Триплсек (со значење “три пати дестилирано”) е јак, сладок и безбоен ликер со вкус на портокал. Направен е од пресуваната кора од портокали кои се одгледуваат на Curacao, остров на Карибите. Идеален е за коктели за сите сезони.

3 thoughts on “Triple Sec

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*