Svarog Vodka

Svarog, водка по мерка на боговите.

Сировата животна енергија на златните полиња која, заробена помеѓу небото и земјата, му се покорува на својот љубовник, сонцето, запленета е во секое рачно избрано зрно и претворена е во најдобриот житен алкохол кој ја сочинува основата на Svarog, новата премиум водка на Badel 1862.

…за повеќе информации посетете го www.Svarog.mk

3 thoughts on “Svarog Vodka

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*