Stock XO

Stock – најголемата италијанска компанија за бренди основана во 1884.година, го претставува новото, исклучително бренди.
Stock 84 brandy е италијански бренд со највисока продажба во многу земји низ светот, и лојалните потрошувачи бараа нешто екстра за специјалните моменти во животот. Тоа може да биде специјалниот празник, кога го славите својот нов успех, или кога, едноставно, се чувствувате екстра дарежливи кон своите пријатели и кон себеси.
Така, откако ги селектиравме и дестилиравме најдобрите зрна грозје кои можевме да ги најдеме, и ги оставивме да созреат во дабови буриња подолго отколку било кој Stock brandy претходно, сега сме во можност да Ви го презентираме овој екстра посебен бренди. Темен, богат и свиленкаст, тој е доживување кое мора да се открие.
Уживајте во него после вечера во убава чаша, пробајте го со мраз и парче портокал, или направете ја највкусната шток-кола која сте ја пробале.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*