Stock Amaretto

Италијански ликер од бадеми со 28% алкохол.Богат вкус на бадеми кој се пие чист, со коцки мраз, или како состојка за подготвување на вкусни коктели. Неретко се користи и како додаток во кафе, колачи и сладолед.

3 thoughts on “Stock Amaretto

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*