Romer

Römer Krönung semi-dry пенливото вино е вистинска класика на Herres Group. Во своето 30-годишно постоење тоа е етаблирано пенливо вино на интернационално ниво. Се произведува од избор на најдобрите вина од секоја поединечна годишна берба. Уживајте во разладениот шампањ како аперитив, или во комбинација со лесни и деликатни јадења.

3 thoughts on “Romer

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*