Pelinkovac Antique

Badel Antique Pelinkovac е премиум верзија на брендот Badel Pelinkovac изготвен специјално за прославата на 145 години од Pelinkovac и Badel1862. Badel Antique Pelinkovac се произведува во ограничени количини, а секое шише има сериски број означен на задната етикета. Посебен пелинковец кој зрачи со особености кои ги памтат старите познавачи на домашни растителни ликери. Мирисот и вкусот на дваесетина лековити билки овозможуваат незаборавно доживување.

One thought on “Pelinkovac Antique

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*