Nectar Orange

Направен од концентриран сок од портокал. Со додаден витамин Ц. Содржина на овошје: мин. 60%.

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

of which sugar

187.3 kcal kJ/44.7

0.18 g

9.4 g

9.3 g

Fat

of which saturates

Fibre

Sodium

0.2 g

0.04 g

0.3 g

0.001 g

Vitamin C mg 58% recommended daily amounts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*