Raspberry-Lemon Drink

Паго Малина Лимон е новиот вкус во палетата на Паго, летна овошна комбинација која ги спојува природната сласт и освежувачката нота. Идеален освежувачки овошен вкус кој се конзумира со лед или добро разладен.

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

Gluicides of which sugar

237 kJ/56.2 kcal

0.2 g

11.8 g

11.7 g

Fat

of which saturates

Fibre

Sodium

< 0.1 g

< 0.1 g

3.1 g

< 0.02 g

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*