Limoncé

Лимонче е типичен италијански препознатлив пијалок. Лансирањето на овој производ во 1997г. од страна на компанијата Stock Spirits, означи пресврт кај ликерите врз база на лимон, трансформирајќи ја дотогашната локална конзумација во формирање на широк пазар. Иновативното име, бренд, пакување и комуникација со потрошувачите, поставија нови стандарди во целиот тој сегмент. Сепак, еден квалитет остана непроменет: свежиот вкус на лимон.
Лимонче изобилува со мирис и вкус од медитеранските лимони обработени според традиционалната италијанска рецептура. Најдобро се служи во било кое време кога е потребно природно освежување, ледено студен, или во комбинација со некој друг неалкохолен пијалок.

One thought on “Limoncé

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*