Lemon Lime

Лимон Лимета мултиовошен сок направен од концентриран овошен сок и пулпа . Содржи мин. 40 % овошје Збогатен со Витамин Ц.

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

of which sugar

232 kJ/ 54,5 kcal

0,1 g

12,6 g

12,6 g

Fat

of which saturates

Fibre

Sodium

Vitamin C

< 0,1 g

< 0,1 g

2.8 g

< 0,02 g

9 mg*

*= 15% процент од препорачаната дневна доза (RDA)

2 thoughts on “Lemon Lime

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*