Key Rum

Оригинален бел рум. Основата на Key Rum Caribbean White е дестилат од шеќерна трска кој доаѓа директно од лулката на изворните румови – Јамајка, Барбадос и Гијана. Дестилатот созрева во специјални дабови буриња најмалку една година. Идеален за коктели и миксани напитоци.