Strawberry

Сок од Јагода Создаден од пулпа од јагода и концентриран сок од Јагода. Содржи мин. 40% овошје.

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

of which sugar

228 kJ/53.7 kcal

0.3 g

12.5 g

12.4 g

Fat

of which saturates

Fibres

Sodium

0.12 g

0.01 g

0.51 g

0.0006 g

*= 15% процент од препорачаната дневна доза (RDA)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*