Apple

Сок од јаболко направен од концентриран сок од јаболко 100 % . Без додаден шеќер. Содржи природно создаден шеќер.

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

of which sugar

196 kJ/46.8 kcal

0.1 g

11.0 g

10.5 g

Fat

of which saturates

Fibre

Sodium

< 0.1 g

0.02 g

0.2 g

0.002 g

One thought on “Apple

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*