Tomato

Сок од Домати солен 100% сок од зеленчук произведен од свежи домати, благо солени.

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

of which sugar

71.7 kJ/17.1 kcal

0.87 g

3.0 g

3.0 g

Fat

of which saturates

Fiber

Sodium

<0.1g

<0.1 g

1.2 g

223.1 mg

*= 15% процент од препорачаната дневна доза (RDA)

One thought on “Tomato

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*