Champagne-Robby Bubble

Безалкохолен детски пенлив пијалок со вкус на овошје. Robby Bubble, пенлив пијалок со вкус на овошје, секогаш присутен на детските роденденски забави. Овој безалкохолен пенлив пијалок збогатен со овошна арома, со самиот изглед на шишето и колоритната амбалажа ја привлекува младата публика. Понудени вкусови се: јагода, праска и тропик. Идеална температура за послужување е 8 C.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*