Badel Cherry

Badel Cherry е овошен ликер од домашна вишна мараска. Плод на ароматична сорта со извонреден квалитет на среднодалматинско тло и клима. Badel Cherry е првиот напиток кога ќе го посакаме вкусот на пролетта.

2 thoughts on “Badel Cherry

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*