Cranberry

Брусница коктел Создаден од концентриран сок од брусница, аронија и лимонов сок, збогатен со Витамин Ц. Содржи мин. 30% овошје.

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

of which sugar

262kJ/61,7 kcal

< 0.1 g

14,7 g

14.7 g

Fat

of which saturates

Fibre

Sodium

<0.2g

< 0.1 g

< 0.1 g

< 0.02 g

 

 

Vitamin C

22,8 mg

*= 15% процент од препорачаната дневна доза (RDA)

2 thoughts on “Cranberry

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*