CEZAR

CEZAR

Цезар е познат бренд на Бадел 1862 во категоријата на вињаци.

Вињак е хрватски назив за категорија на јаки аклохолни пијалоци произведени од 100% вински дестилат.

Благодарејќи на долгогодишното присуство на пазарот и пласманот посебно на пазарот на Источна Европа, Цезар стана синоним за Хрватски вињак и чест сувенир кај бројни туристи од Чешка, Словенија и Македонија. Се консумира како аперитив и дигестив.

Достапно во:
  • 1l
Дали знаевте:

Cezar е водечки вињак во Хрватска со 90% удел во продажбата во категоријата на вињаци.

Останати производи